130

Bemutatkozunk

Cégünket Kunhegyesen alapítottuk 1992-ben. Közel 30 éves tapasztalattal különböző felhasználású és dimenziójú acélszerkezeti elemek, gépalkatrészek gyártásával foglalkozunk több iparágban. Legfőbb tevékenységi körünk kiterjed a cementipari acélszerkezeti elemek, bányaipari szállítóberendezések, silók és épületszerkezetek és egyéb fémalkatrészek gyártására. Több éves kapcsolatrendszerünket felhasználva a cég megalakulását követően nagy piaci potenciálra tettünk szert, mind a hazai, mind a külföldi piacon.

Tulajdonos váltáskor a váci székhelyű Ceminvest Kft. (http://www.ceminvest.hu/ceminvest/index.php) vette át a cég 100%-os üzletrészét. 

Korábbi gyártási struktúránk kibővült, vevőkörünk bővülésének hatására újabb tevékenységeket láttunk el.

Ezzel egy időben eszköz- és gépparkunk is növekedett, hogy a növekvő megrendeléseknek magas színvonalon eleget tegyünk. Gyártói tevékenységünk egy 5.500 m2-es fedett területen zajlik több fűtött gyártócsarnokban, amelyek fel vannak szerelve az acélszerkezet gyártáshoz szükséges eszközökkel és berendezésekkel.

 

Cégünket megalakulása óta folyamatos növekedés jellemezte. A fémmegmunkálási tevékenységünkhöz szerzett minősítések biztosítják, hogy az elvárt szabványoknak megfelelően dolgozunk. Minősítéseink között tudhatjuk az MSZ EN ISO 3834-2:2006, EN 1090-1:2009+A1:2011, EN 1090-2:2008+A1:20111 szerinti EXC3-ig terjedő minősítéseket. A 2008-2009-es gazdasági válság nyomot hagyott a hazai és külföldi acéliparban is, ez kihatott gazdasági növekedésünkre.

Nem alkalmazunk kémiai (savas) módszert környezetvédelmi okokból, kizárólag mechanikus (szórásos) módszert használjuk.